Rólam

RÓLAM

Ki vagyok én?

Bemutatkozás

Bő két évtized pedagógiában eltöltött idő után teret engedtem belső késztetéseimnek, az addigi életemet átható design- és tárgykultúra, az építészet határtalan imádata a lakberendezés irányába sodort, majd elvitt a különféle anyagok (fa, epoxy gyanta, agyag) tárgyalakítási mechanizmusaiba.

Az agyag lett a szerelem, ami azóta is tart. A műhely miliője, az agyag tapintása, egy tömb sárból különböző formák kialakítása semmi máshoz nem fogható Flow élményt ad, kiszakít a mindennapok felgyorsultságából. Laptechnikával készítem tárgyaimat, pont ettől a “szabálytalanságból adódóan” lesznek egyediek. A készítés egész folyamatát áthatja a kísérletezés, a természet kincseivel való díszítés játékossága.

Akár a minimalizmus, vagy az absztrakt áll közel a szívedhez, vagy utazási élményeidet, helyszíneidet látnád szívesen megelevenedni, a raku kerámia jeleníti meg mindezt.

Az igényesség és a szépség egységét szem előtt tartva, szívvel-lélekkel dolgozom az agyag megmunkálásán a terv megszületésétől a kivitelezésig.

275

Elkészített kerámia

675

Befektetett munkaóra

15

Elégedett ügyfél

5

Pozitív visszajelzés

LÁTNI, ÉREZNI
& KAPCSOLÓDNI

Számomra a képzőművészet az önkifejezés varázslatos játszótere, ahol az inspirációk életre kelnek, álmok születhetnek, az alkotói munka végtelen szabadságával.

Számos megrendelésen vagyok túl, melyek mellett nagyobb hányadát a saját ihletésű munkáim teszik ki, melyek folyamatosan gazdára találnak. Legyen az egyedi elképzelés, vagy a galériámban látott alkotás más méretben való elkészítése, vedd fel velem a kapcsolatot!

Minden projekt árképzésénél figyelembe veszem a téma komplexitását, a felhasználandó agyag és máz mennyiségét/fajtáját, az elkészítésre fordítandó időt, illetve az égetesek számát.

RÓLAM MONDTÁK

depositphotos_133351928-stock-illustration-default-placeholder-man-and-woman
Melinda egyedi alkotásaiból többször rendeltünk már munkatársaink és partnereink örömére. Szívből ajánljuk igényes munkáit, precíz együttműködése garancia a komplex elégedettség elérésére.

Egyesített Óvoda

depositphotos_133351928-stock-illustration-default-placeholder-man-and-woman
Mi egy csodaszép, Balaton mintájú tálat rendeltünk Melitől, illetve két felakasztható szívecskét, melyek nem csak a karácsonyfán tettek jó szolgálatot, hanem egész évben a lakásunkat díszítik és biztosítják számunkra a balatoni életérzést. A kerámiák magas minőségűek, gyönyörű színűek és öröm rájuk nézni.

Novák Szilvia

depositphotos_133351928-stock-illustration-default-placeholder-man-and-woman
Ihlet mi kemencében kikelhet, mit Melinda megfesthet az otthonod éke lehet mit vonz a tekintet, hogy kigyere a spirálból és gondolj a nyárra a harmóniára ... köszönöm a közös munkát!

Kerekes Norbert

VAN VALAMI EGYEDI ELKÉPZELÉSED?

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!